Zoeken naar te goed voorzien

Uw zoekactie voor te goed voorzien leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpslet 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Vaste Donor
Welke verzorgde bi goed voorzien kan vandaag en bij klik regelmatig om mijn vaste donor te worden. Heel veel kan, mijn gaatjes zijn beschikbaar en ik laat niets verloren gaan. Wie heeft er zin.  
antoine 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
MAANDAGNAMIDDAG
Alleen thuis en zin om te seksen. Je kan bij mij komen en we kunnen van alles doen, als de klik er is Alles kan en mag, met wederzijdse toestemming, discreet en hygiënisch Ik, 59, 1,78, 72 en goed voorzien Wat heb jij graag dat ze met je doen en wat doe jij graag bij mij Liefst jonger dan mezelf en een foto, niet van je edele delen dat ontdek ik liever zelf.  
Limon 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd man zoekt date
Je bent goed voorzien en verzorgd zoals ik. No fake, geen roker, discreet, geen extreem, wel safe. Kan ontvangen.  
Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Vaste sexvriend
Ik zoek langs deze weg een man tot 50 jaar die bi is,Verzonden en met niveau om vaste sexvriend te worden, ikzelf ben 50 jaar 1.74 en 68kg mooi atletisch lichaam en goed voorzien  
Vdb 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Kijken terwijl jullie neuken
Ik zou graag 2 mannen in levende lijve zien neuken. Dus zoek een top en bottom die niet verlegen zijn en een toeschouwer willen. De bottom wordt geneukt, ik kijk, en trek me mss af, meer niet. Ben zelf vrij knappe slanke man die goed voorzien is.  
voor nu zaterdag 65 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
voor zaterdag op zoek naar gelijkgestemde.....
Wie ontvangt kort na de middag en houd van soft? Heb niet zo veel ervaring, maar hou ontzettend van eerst in een klein slipje of tanga, voorzien van een cockring of cockcage samen wat te praten, iets drinken,pornotje op tv,bij mekaar hangen,met onszelf spelen, kneden, mekaar opgeilen, kijken wat voelen,strelen,mekaar zien masturberen, gewoon niks overhaast,van mekaars aanwezigheid genieten.Geen geneuk! Mail me, we komen er wel uit -Ben alleszins geen fotomodel en verwacht dat van jou ook niet. Traag en zacht en heerlijk geilen terwijl we van mekaars blote lul kunnen genieten. Ben 65-1.84-95-15. discretie en hygiene, hoger opgeleid,liefst geen platvloerse reacties, zoek ong mijn eigen leeftijd.  

voor zaterdag op zoek naar gelijkgestemde.....
Eric 63 jaar Antwerpen - Balen
Wij wil me pijpen vandaag tussen16.00 en 17.00 uur?
Wie wil geile senior pijpen vandaag tussen 16.00 en 17.00 uur regio Balen? Kan ook regelmatig… In auto of bij u. 182 cm 88 kg en goed voorzien. Iemand? Gr  
Sauna 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sauna - sportoase
Sportieve jongeman zoekt fun sauna Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
Wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Kleintje
Hallo Ik ben op zoek naar iemand die eerder klein voorzien is Max 15 cm. Iemand die tevens kan ontvangen. Wel geen roker. Groot,dun,dik,oud,jong speelt geen rol. Geschoren mag maar moet zeker niet. Rukken,rimmen,pijpen, neuken...alles kan, niets moet zowel bij mij als bij jouw Btw Eric uit Oostrozebeke, uw mail werkt niet...  
Genieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie wil mij is lekker pijpen en rimmen
Hallo ik ben in hetero relatie ,en altijd al is door een man mij wollen laten pijpen en rimmen, Ik kan wel niet ontvangen ,enkel verplaatsen ,ben zeer hygiënisch en netjes gewassen en geschoren ook intiem , verder slank en goed voorzien en niet roker , Ik kan overdag mij wel verplaatsen wie kan mij ontvangen en ziet zo iets zitten ik blijf eerder passief ...stuur wat info door hoe jij het ziet en fotoke misschien ;-)  
  1   2   3   4   5   6   7   8